Po pěti letech jsou tu záběry z Cyberpunku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po pěti letech jsou tu záběry z Cyberpunku

Po pěti letech jsou tu záběry z Cyberpunku

David Plecháček

David Plecháček

10. 6. 2018 22:25 27
Reklama

Dlouhých pět let jsme čekali na víc než na skvělý trailer okořeněný skvělou hudbou, který nás lákal na Cyberpunk 2077 od polského studia CD Projekt Red. Vzhledem ke zkušenostem se Zaklínačem 3 bylo s předstihem jisté, že se futuristická novinka objeví na konferenci Microsoftu. Nakonec se objevila na konci a navnadila nás na to, co v následujících letech přijde.

Nedá se úplně říct, že by Cyberpunk za těch pět let změnil tvář, když jsme jej vlastně pořádně neznali, ale pravda je, že atmosféra se výrazně pozměnila. Teaser z roku 2013 vypadal mnohem temněji, ale ani nový trailer neoplývá přílišným optimismem. Zasazení? Nejhorší město ve Spojených státech. Problémy? Extrémně časté násilí nebo nejvíce obyvatel žijících pod hranicí chudoby na jednom místě na světě.

Jenže zároveň je to město, v němž by chtěl bydlet každý. Pro každého tu totiž něco je. Jak trailer říká, může to být přímo lež nebo jen iluze, ale je tu dost motivů pro každého, aby zkusil vydržet a dosáhnout svých cílů. A, jak jinak, hlavní hrdina je snílek jako žádný jiný. To je ve zkratce Cyberpunk 2077. A jak se líbí vám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama