Microsoft představil hned troje Gearsy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft představil hned troje Gearsy

Microsoft představil hned troje Gearsy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 6. 2018 23:34
Reklama

Předpokládali jsme, že se na letošní Xbox konferenci objeví i něco ze série Gears of War, ale při sledování jsme se opravdu nestačili divit. Po příchodu Roda Fergussona na pódium byly totiž představeny hned tři tituly, které mají v názvu Gears.

Na začátek je dobré podotknout, že se v rámci této série už nebudeme setkávat s názvem Gears of War, ale pouze s Gears. Alespoň tak to vyplývá z názvů představených titulů. Prvním z nich je Gears POP, což bude mobilní záležitost, ve které budou figurovat postavičky POP!. Většinou je poznáte podle jejich nadměrných hlav.

Následovalo představení PC exkluzivního titulu Gears Tactics, což bude podobný případ, jako Mario & Rabbids, který si také vypůjčil pár nápadů ze série X-Com. Jak už jsme ale v případě crossoveru Nintenda a Ubisoftu viděli, i takové věci mohou skutečně fungovat.

Nakonec tedy došlo i na plnohodnotné pokračování jménem Gears 5. Dočkali jsme se i emotivní příběhové ukázky, ve které se tak trochu rozpadá tým z předchozího dílu. Detaily o všech těchto titulech se snad dozvíme ještě během E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama