Známe datum vydání Kingdom Hearts 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání Kingdom Hearts 3

Známe datum vydání Kingdom Hearts 3

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 6. 2018 09:53
Reklama

Je tomu skutečně tak. Sice jsme měli za to, že se datum vydání tohoto dlouho odkládaného JRPG ukáže až na konferenci Square Enixu nebo Sony, ale dnes ráno se na oficiálním twitterovém účtu objevilo kratičké video s přesným datem. Zapište si tedy do kalendáře datum 29. ledna 2019.

Před pár týdny po internetu kolovaly spekulace o tom, že by Kingdom Hearts 3 mělo dorazit na čtvrtý PlayStation a Xbox One během tohoto podzimu. Posun o pár měsíců nám přijde docela logický, protože se tak hra vyhne riziku, že mezi ostatními velkými tituly zapadne. V lednu už si pro sebe jistě dokáže získat dostatek prostoru.

Po více než dekádě od druhého dílu se dočkáme plnohodnotného dílů. Za ty roky jsme sice dostali několik menších odboček, ale zrovna slavné rozhodnutí od SE to nebylo. O Kingdom Hearts 3 jsme poprvé slyšeli na E3 v roce 2013, kde se ukázal teaser trailer. Od té doby to byl jeden odkad za druhým. Doufejme, že toto období už skončilo a my se v lednu už konečně dočkáme vytouženého pokračování příběhu z Disneyho univerza.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama