C&C:Rivals dorazí na iOS a Android
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka C&C:Rivals dorazí na iOS a Android

C&C:Rivals dorazí na iOS a Android

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

10. 6. 2018 09:40 1
Reklama

Command & Conquer je zpět, ale v úplně jiné podobě, než by se dalo čekat. Oznamovací trailer sice vypadá skvěle, ale hra dorazí pouze na mobilní platformy.

Nezapomenutelná strategická série Command & Conquer na herní trh vtrhla už roku 1995. Následovalo spoustu pokračování a poslední kousek s názvem Command & Conquer: Tiberium Alliances jsme si užívali již před sedmi lety. Když se tedy vyjevil název Command & Conquer na letošní E3 konferenci, všichni si zpočátku mysleli, že další díl tu bude co nevidět. Také že bude, ale v úplně jiné podobě, než jsme očekávali.

Command & Conquer, tentokrát s podtitulem Rivals, totiž dorazí pouze na zařízení s iOS a Androidem. Zájemci si mohou vyzkoušet pre-alpha verzi verzi na Androidu již nyní. Taková nabídka však platí pouze pro uživatele ve Spojených státech a Kanadě.

Proti sobě se postaví vždy dva hráči a pár záběrů ze hry lze vidět ve vypuštěném videu. Již teď je zřejmé, že technologie překračuje naši dobu a zažijeme futuristické bitvy. Trailer, který je dostupný na Youtube, příliš pozitivně přijat nebyl a aktuálně jej 82 % uživatelů hodnotí palcem dolů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama