Nával screenů z Just Cause 4 i AC Odyssey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nával screenů z Just Cause 4 i AC Odyssey

Nával screenů z Just Cause 4 i AC Odyssey

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 6. 2018 11:55 20
Reklama

Byť obě hry ještě nebyly oficiálně oznámeny, o existenci dalšího dobrodružství Rica Rodrigueze, stejně tak o pokračování boje mezi asasíny a templáři, víme díky únikům z minulých dní. V posledních hodinách se na internetu objevily spousty screenshotů z obou her.

Všechny zmíněné screenshoty najdete v galerii pod novinkou. My ji započneme dalším přírůstkem do série Assassin’s Creed, který pro letošek nese označení Oddysey, a přenese nás na jih Balkánu do dob starověkého Řecka. A zcela upřímně říkáme, že nějakou výraznou změnu od Origins na screenshotech nevidíme. Ty zachycují například strom schopností, let orlího společníka, či vyobrazení mapy. Inventář působí téměř stejným dojmem jako v Origins, jedinou výraznější novinkou je možnost vybrat si odpověď v dialozích, těžko však říci, jaký to bude mít reálný dopad na hratelnost. Podle dřívějších informací bychom se mohli dočkat většího důrazu na námořní souboje, kterých v Origins zase tolik nebylo, což určitě potěší fanoušky Black Flagu. Kde si ale Ubisoft zaslouží pochvalu, je grafika, která je opět přenádherná.

Pokud se zaměříme na Just Cause 4, tak zde se tradičně dočkáme spousty akce s ještě větším počtem výbuchů něž kdykoliv předtím. Rico je připraven osvobodit další utlačovaný region, podle obrázků si můžeme tipnout na nějaký středoamerický stát.

Co na obě sady screenshotu říkáte vy? Těšíte se na antické Řecko, nebo si myslíte, že by si Assassin měl vzít další roční pauzu, aby autoři měli více času zapracovat na novinkách? A co Rico, máte ještě vůbec chuť po nepříliš povedném třetím díle se k sérii vrátit? Dejte nám vědět v diskuzi! 

Na závěr jen připomínáme, že E3 2018 teprve začala, již dnes večer od 21:45 můžete u nás sledovat živě konferenci Microsoftu, a pokud jste děti noci, ve 3:15 začne vysílání konference Bethesdy. Budťe s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama