Forza Horizon 4 je nakonec z Británie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Horizon 4 je nakonec z Británie

Forza Horizon 4 je nakonec z Británie

David Plecháček

David Plecháček

10. 6. 2018 21:01 4
Reklama

Ano, Forzu Horizon 4 jsme čekali. Microsoft si je moc dobře vědom, že se závodní hra velice rychle etablovala na pozici nejlepší série, která je v současné době na Xboxu k dispozici. Bylo jen otázkou, kam nás vývojáři z Playground Games, nově přímo patřící Microsoftu, letos zavedou.

Japonsko, nebo Velká Británie? Každý by preferoval asi něco jiného, ale nakonec vyhrály Ostrovy. Pokud vám ale snad připadají málo barevné a tak trochu fádní, Playground mají několik taháků v rukávu. Tím nejvýraznějším byl hojně prezentovaný systém měnícího se ročního období. To výrazně mění jednak atmosféru, ale i herní možnosti, jak se Horizon hraje. V zimě například zamrzají jezera, samozřejmě silnice více kloužou, mění se kompletně paleta, asi si to dokážete představit. Roční období se navíc bude měnit ve stejnou dobu celé komunitě, otázkou však zůstává, jak často.

Novinkou jsou v traileru přítomné motorky. V ukázce přímo ze hry se ale bohužel neobjevily. Anglie by mohla nabídnout i větší města, která se sérii Horizon více méně vyhýbala. Ale to už spíše spekulujeme. Podívejte se na záběry a podělte se s námi o vaše názory. Forza Horizon 4 vychází 2. října, na Xboxu One a PC, v den vydání i v rámci služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama