UPDATE: Unravel Two vychází již dnes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Unravel Two vychází již dnes

UPDATE: Unravel Two vychází již dnes

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 6. 2018 19:23 8
Reklama

Před třema lety oznámili Electronic Arts překvapivou spolupráci s nepříliž známým studiem ColdWood Interactive a představili puzzle plošinovku Unravel. Když v roce 2016 vyšla, sklidila u hráčů i recenzentů zasloužený úspěch a začalo se mluvit o případném pokračování. EA si jako vydavatel zřejmě nenechá příležitost na navázání na úspěch prvního dílu ujít, protože jen několik hodin před konferencí EA Play unikají informace o existenci druhého dílu.

AKTUALIZACE

Spekulace ohledě druhého dílu Unravel se potvrdily, autoři však přesto dokázali překvapit. Unravel Two, jak se hra oficiálně jmenuje, totiž vychází bezprostředně po odhalení. Hra skutečně nabídne kooperaci dvou hráčů, budete si ji však moci zahrát i sami. V každém případě ale budete mít na obrazovce obě postavy. Přítomnost modrého Yarnyho dle slov samotných autorů zvýší obtížnost hry, pocit z kooperace ovšem udělá hru podstatně zábavnější.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Z bavlnky umotaný panáček Yarny se tedy vrací a zřejmě nebude sám. Unravel 2 bylo odhaleno skrze ESRB rating a z popisku na jejich webu vyplývá, že se v pokračování zřejmě objeví nějaká možnost kooperace. Krátký odstavec totiž mimo jiné popisuje, že se ve hře zmocníme páru postav zvaných Yarny a budeme s nimi postupovat různými prostředími za pomoci bavlněných las. Tato informace se zdá být pravdivá i vzhledem k tomu, že u prvního dílu se v popisku mluví pouze o jedné postavě.

Pokud by se hra opravdu dnes večer ukázala na EA Play, mohli bychom se dočkat vydání ještě letos na podzim, případně počátkem příštího roku. Co se týče platforem, hra obržela rating pro PC, PS4 a Xbox One. Na další podrobnosti zřejmě nebude potřeba dlouho čekat, EA Play začíná již ve 20:00 a vy si můžete pustit náš živě komentovaný přenos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama