Origin Access Premier je jako Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Origin Access Premier je jako Game Pass

Origin Access Premier je jako Game Pass

David Plecháček

David Plecháček

9. 6. 2018 19:18 12
Reklama

Nemusíme mít rádi EA za svou bývalou monetizační politiku ve svých hrách, ale za to Origin Access, respektive EA Access na Xboxu jsou výtečnými službami, do kterých se vyplatí měsíční předplatné investovat. Už takhle mají obě dvě dost výhod, ale Electronic Arts si v čele s Andrew Wilsonem myslí, že existuje prostor na její zlepšení. A tak nám představil Origin Access Premier.

Služba, která by se dala nejlépe připodobnit Xboxu Game Pass, je takovou novou evolucí, nebo řekněme nadstavbou klasického Origin Accessu na PC. Zatímco základní verze obsahuje vault her od EA a dalších vývojářů a k tomu možnost hrát časově omezené trial verze nově vyšlých her, Premier vám při placení předplatného umožní hrát hru v celé její podobě ještě před samotným vydáním pro ostatní.

Nová služba se rozjede později ještě letos. Novou nadstavbu vyvíjeli designéři z izraelské společnosti GameFly, kteří mají v plánu vytvořit službu, která umožní hrát obsah na jakémkoliv zařízení odkudkoliv na světě. Právě předplatné a streamovací služby jsou dle slov Wilsona budoucností herního průmyslu a Origin Access Premier je prvním krokem k novému standardu. Na PC tak bude k dispozici například konzolový Madden. Máme se tak těšit třeba i na NHL?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama