Total War: Three Kingdoms odložen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War: Three Kingdoms odložen

Total War: Three Kingdoms odložen

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

7. 6. 2018 09:30
Reklama

Dnes se podíváme na nový trailer, který má hráče potěšit, aby snad lépe nesli špatnou zprávu. Total War: Three Kingdoms bude odložen o půl roku.

Název traileru Cao Cao (česky Cchao Cchao) odkazuje na jednu z největších postav Číny v Období tří říší. Jde o čínského vojevůdce a skvělého řečníka, kterého jsme mohli vidět například ve filmu Krvavé pobřeží (2008).

Začněme ale ze široka. Total War: Three Kingdoms je chystaná strategie, o jejíž vývoji jsme se dozvěděli začátkem tohoto roku. V dalším díle z početné strategické série se podíváme hluboko do historie Číny, konkrétně do Období tří říší (Three Kingoms). Hra nás tak vezme do roku 190 n.l., kdy se dynastie Chan rozpadá. Svou roli v tom sehrává i velmi mladý vůdce, který usedl na trůn, ačkoliv je v podstatě jen loutkou Tung Čua. Režim se nese v duchu utlačování, agrese a brutality a tak se na odpor staví koalice tří hrdinů, aby Tung Čua sesadili. Tahle koalice však nakonec není tak pevná, jak by se na první pohled zdálo a tak se lze očekávat řadu zvratů.

Důležitý je také závěr traileru, kde je stanoveno vydání na "jaro 2019". To je podstatná novinka, protože původní datum vydání bylo uloženo na podzim letošního roku. Total War: Three Kingdoms si můžete předobjednat již nyní na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama