Rocksteady nejspíš představí Supermana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocksteady nejspíš představí Supermana

Rocksteady nejspíš představí Supermana

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 6. 2018 09:15 18
Reklama

Tak to vypadá, že Spider-man pro PlayStation 4 nebude jedinou komiksovou hrou, která se na letošní výstavě E3 objeví. Už dříve jsme avizovali, že by Square Enix konečně měl uvést svoje projekty, které společně s Marvelem tvoří, tedy Avengers a Strážce galaxie. K tomu ale velmi pravděpodobně přibyde titul z DC soudku. Podle anonymního zdroje z 4chanu představí Rocksteady herního Supermana.

Už v minulosti bychom našli nějaké náznaky, že se na Supermanovi pracuje. Teď se objevil rovnou obrázek s typickým znakem Supermana. Prý se jedná o fotku promo materiálu, na které můžete vidět i lehce uříznuté jméno studia. Hra bude mít i podtitul – World's Finest. Pokud se v DC univerzech vyznáte, jistě vám docvaklo, o co kráčí. World's Finest je totiž označení týmu, do kterého se mimo Supermana řadí také Batman. V komiksech bojovali bok po boku nesčetněkrát a pod stejným názvem najdete celé komiksové série.

Pokud by se tedy na scéně objevil i Batman, mohlo by to znamenat, že nový supermanovský titul bude spadat do stejného univerza jako Arkhamská série. Mimochodem, Rocksteady Studios jsou právě tím týmem, který vytvořil všechny díly této série krom Arkham Origins.

Příspěvek na 4chanu také mluví o tom, že se na scéně objeví celá řada dalších postav známých z komiksů od DC. Hlavním záporákem by pak měl být Brainiac a hra bude zaměřená především na singleplayer. K odhalení má dojít na konferenci Microsoftu, která se koná 10. června ve 22:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama