GRIP vyjde na podzim pro PC a konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GRIP vyjde na podzim pro PC a konzole

GRIP vyjde na podzim pro PC a konzole

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 6. 2018 13:41 3
Reklama

Duchovní nástupce série Rollcage, který si před pár lety prošel kickstarterovou kampaní, konečně přijde letos na podzim. Vývojáři z Caged Element spolu s vydavatelem Wired Production to dali světu vědět v posledním zveřejněném traileru. Hra vyjde na PC a konzole včetně Switche.

Robert Baker, který ve studiu působí jako hlavní programátor a na stejné pozici byl i v případě Rollcage, řekl, že je to pro něj splněný sen pracovat na dalším skvělém závodním projektu. "Je tady spousta elementů, které mi připomínají předchozí úspěchy. Miluji pravé závodní prožitky, které Rollcage, teď zase GRIP, hráčům přináší. GRIP je tím pravým duchovním nástupcem Rollcage her z devadesátých her, které lidé tak rádi hráli."

Vývojáři si také pochvalují, že mohou využít plný potenciál současné generace konzolí. Díky tomu prý ve hře můžete dosáhnout rychlosti až 767 mil za hodinu, což z GRIPu dělá nejrychlejší závodní hru vůbec. Hra také využije zvýšený výkon konzolí PlayStation 4 Pro a Xbox One X. V tomhle ohledu budou vylepšení pouze vizuální. Chtějí zkrátka z Unreal Enginu 4 dostat co se dá.

Po vydání bude ve hře 19 tratí, na kterých naleznete celou řadu power-upů. Hlavně ale budete moci sebrat jednu z 11 zbraní, které vašim protivníkům pořádně znepříjemní závod. Zbraně se dají využívat i na ničení prostředí, takže se klidně může stát, že když se dobře trefíte, můžete protivníky zasypat troskami a spokojeně jet dál. Celkem pak dostaneme 15 aut. Některé z nich budou malé a mrštné, další zase obrněné a neohrabané. Určité části si budete moci upravit podle svého, aby vyhovovaly vašemu stylu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama