Zkuste si battle royale původem z Paladins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si battle royale původem z Paladins

Zkuste si battle royale původem z Paladins

David Plecháček

David Plecháček

6. 6. 2018 10:10 2
Reklama

Pokud byste hledali battle royale ve free-to-play hero shooter akci Paladins, nenašli byste je, a to i přes to, že vývojáři několikrát hovořili o tom, že je novinka v plánu. Tím důvodem je, že „Paladins: Battlegrounds“ studia Hi-Rez se ve skutečnosti jmenuje Realm Royale. Tato novinka se právě objevila v předběžném přístupu na Steamu.

Hra Paladins si rychle získala mezi hráči popularitu. Z části za to může její free-to-play model, ale také podobnost s konkurenčním Overwatch od Blizzardu. I Realm Royale si zachová stejný přístup a můžete si jej vyzkoušet bezplatně. Na rozdíl od hlavní hry se ale zatím jedná pouze o PC verzi, o pozdějším portu na konzole vývojáři mlčí.

„Realm Royale je taktéž zážitek založený na třídách jednotlivých postav a na jejich schopnostech, a tak představuje zbrusu nový přístup k žánru battle royale. Je to battle royale, které vypadá jako perfektní mix open-world PvP MMO hry a vaší oblíbené střílečky s různými hrdiny.“ Ačkoliv hra vychází z určitého základu, ve své podstatě se musela změnit. Takže i v Realm Royale budete sbírat loot v podobě zbraní a magických schopností, aby se z hráče stal ultimátní šampion.

Tříd je celkově pět, od válečníka, mága, lovce, až po inženýra a asasína. Každý má svá specifika, ale nikdo se pravděpodobně neobejde bez legendární zbraně, které lze vyrobit/ukovat v kovárnách rozesetých po celém zdejším světě. Ale podobných novinek je hned několik, například fakt, že si ve hře můžete přivolat svého mounta. Ostatně i to ukazuje nové video, které vám dá představu o tom, co čekat. Hru si můžete na PC vyzkoušet už teď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama