Square Enix má s NS plány do budoucna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix má s NS plány do budoucna

Square Enix má s NS plány do budoucna

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 6. 2018 10:10 2
Reklama

Square Enix se chystá na vydání Octopath Traveler, které připadá na datum 13. července. Tímhle ale s nejnovější konzolí od Nintenda rozhodně skončit nehodlají. V interview pro Game Informer promluvil Tomoja Asano z SE o jejich budoucích plánech ohledně Switche. Dokonce si pro vývoj vyčlenili jednu divizi.

"Square Enix se rozhodl zaměřit na vývoj originálních titulů pro Nintendo Switch. Jestli si Octopath Traveler povede dobře a jestli se bude líbit fanouškům, nemáme problém s tím věnovat Switchi větší pozornost. Prosím, jestli chcete hrát i další hry jako Octopath Traveler, dejte nám vědět. Je tady ještě několik dalších titulů, které vyvíjíme pro Nintendo Switch. Když počkáte ještě nějakou chvíli, jistě ve spolupráci s Nintendem některé z nich v budoucnu oznámíme."

Konkrétní názvy sice nepadly, ale dá se očekávat, že alespoň některý z nich by se mohl objevit na E3 konferenci Square Enixu, která se koná 11. června v 19:00. I když se to tak v našich končinách nemusí vypadat, Nintendo Switch je opravdu úspěšná konzole. Některé kousky od Square Enixu bychom tam jistě uvítali.

Když už je řeč o Switch, včera se skrz GameStop dostala na veřejnost informace, že během E3 uvidíme 10 dosud neoznámených titulů pro Nintendo Switch. Walmart tedy není jediným případem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama