Sledujte záběry z Team Sonic Racing
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z Team Sonic Racing

Sledujte záběry z Team Sonic Racing

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 6. 2018 06:54
Reklama

Závodní hra Team Sonic Racing se představila již minulý týden. Alternativa k populární sérii Mario Kart nám toho o sobě v krátkém teaseru moc neřekla. Nyní se k nám však dostalo celé gameplay video a spolu s ním další detaily o tom, jak budou bláznivé závody probíhat.

Sega a vývojáři ze studia Sumo Digital se rozhodli provést celkem zásadní změny. Zatímco v Sonic & All Stars Racing Transformed jezdili hráči sami za sebe a vítěz bral vše, v novém dílu, jak už samotný název napovídá, bude velký důraz kladen na kooperaci. Jak to bude vypadat v praxi?

Jezdit se bude v týmech po třech. Výsledné skóre se bude odvíjet od umístění každého závodníka v dané skupině. Pokud tedy hráč dojede první, zatímco jeho parťáci budou válcovat poslední příčky, jako tým se moc dobře neumístí. Špatné řidičské schopnosti kolegů v týmu, bude však možné kompenzovat power-upy, které jim může hráč poslat. S nimi budou mít šanci probojovat se na lepší pozici. Právě sdílení power-upů je další zajímavou novinkou. Jezdci v týmu se mohou vzájemně požádat o pomoc. Dobře sehraný tým bude mít zákonitě větší šanci na vítězství, než smečka solitérů.

A s kým se bude jezdit? V univerzu ježka Sonica není o zajímavé postavičky nouze. Podle všeho by měly být rozřazeny do již zmíněných týmů, které budou pevně dané. Zatím je známo, že do týmu Sonic patří Knuckles, Tails a samozřejmě modrý ježek, za tým Dark závodí Shadow, Omega a Rouge. Celkem bude ve hře patnáct charakterů, tedy pět týmů.

Team Sonic Racing se chystá na PC, Playstation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama