Memories of Mars je nově v early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Memories of Mars je nově v early access

Memories of Mars je nově v early access

David Plecháček

David Plecháček

6. 6. 2018 09:48
Reklama

Na nedostatek témat si bezprostředně před E3 nemůžeme stěžovat. Odvážní v těchto dnech vydávají své hry, jiní zase vypouští o svých hrách nové informace, které by jinak mohly zaznít na pódiích v Los Angeles, a pak je tu kategorie menších her, která to dnes nemá jednoduché, protože není skoro ani prostor k tomu, aby o nich média napsala.

Memories of Mars je přesně takovou hrou, řekněme projektem druhého sledu, který by cestu k fanouškům tak jako tak těžkou, ale teď ji má ještě těžší. A přitom za ní nestojí žádní amatéři, hra pochází z dílen Limbic Entertainment a vydává ji vydavatelství 505 Games. Jenže jde do předběžného přístupu, a navíc nikdo neví, jak se Limbic po sérii Heroes přechod k totálně odlišnému žánru podaří.

Novinka je totiž first-person survivalem, v němž se hráči ocitnou na nehostinné Rudé planetě. Kromě jejích nástrah si musí zajistit bezpečný přístřešek nad hlavou a pomalu prozkoumávat své okolí, aby je nic nepřekvapilo. No, bezpochyby je někdo překvapí, ať už nepřátelská NPC, nebo skuteční hráči, kteří budou chtít zásoby uloupit pro sebe.

Memories of Mars ale přichází s některými zajímavými prvky, které zaručí, že si smrt přijde dříve či později pro každého. Ano, katastrofa může přijít každým okamžikem a nikdo jí neuteče – ani ti nejsilnější. Každopádně se máme na co těšit. Detailní prostředí nabídne spoustu lokací k průzkumu, včetně cizích opuštěných tábořišť, ale i starých věží, které sloužily k teraformaci planety. Na novinku se můžete podívat i v přiloženém videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama