Hours of Darkness je 1. DLC pro Far Cry 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hours of Darkness je 1. DLC pro Far Cry 5

Hours of Darkness je 1. DLC pro Far Cry 5

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

6. 6. 2018 15:45
Reklama

První rozšíření Hours of Darkness, o němž jsme vás informovali před čtrnácti dny, právě dorazilo do Far Cry 5 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Kromě launch traileru jsme se rovnou dočkali i oficiálního streamu (k dispozici níže). Na nové DLC se tak rovnou můžeme podívat v akci.

Zhruba po dvou měsících od vydání tak Ubisoft rozšiřuje pátý díl slavné série Far Cry. DLC nás přenese přímo doprostřed války ve Vietnamu. Jak už jistě sami tušíte, ocitneme se na straně americké armády. Kvůli ztroskotání naší helikoptéry jsme najednou přímo v týlu nepřítele, kde se budeme snažit za každou cenu přežít. Zaručeny jsou bitvy proti mohutné přesile a cestu nám zkříží i nejedno divoké zvíře, ať už jde o přerostlého krokodýla či pantera.

Z americké Montany se tak dostaneme rovnou na druhou stranu zeměkoule. Ostatně kombinace červené a žluté barvy v podobě výbuchu a ohně vypadá v kombinaci s všudypřítomnou zelení opravdu dobře. Mimo to si přijdeme na nové vybavení, schopnosti i hratelné módy Action Movie a Survivor. Ty se však zpřístupní až po dohrání kampaně rozšíření, kterou je mimochodem možné hrát i v co-opu.

Tím však jízda akce Far Cry 5 rozhodně nekončí a dočkáme se i dalších rozšíření Lost on Mars (ano, skutečně se ocitneme na jiné planetě) a Living Dead Zombies, kde si to zase rozdáme s nějakými těmi nemrtvými. Možná si tvůrci vzali k srdci názory nemalého počtu hráčů, že Far Cry 5 je pouhým opakováním starých dílů v jiném prostředí. Zmíněná DLC totiž nabízí zcela jiné zasazení a stereotypnosti tak doufejme můžeme dát úplné sbohem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama