Blizzard pracuje na "Diablo projektu"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard pracuje na "Diablo projektu"

Blizzard pracuje na "Diablo projektu"

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

6. 6. 2018 05:30 6
Reklama

Nadpis novinky v podstatě říká vše, co je dosud známo. Blizzard hledá zkušené vývojáře, kterým nabízí práci na (dle vlastních slov) výjimečném a dosud neoznámeném Diablo projektu.

Již v době BlizzzConu 2017 Blizzard prozradil, že se v budoucnu dočkáme oznámení ohledně hry věnované světu Diabla. A ten čas se začíná blížit. Blizzard totiž na své stránce zaměřené na nabídky pracovních míst, hledá řadu lidí pro zatím blíže nespecifovakoný "diablo projekt". Ačkoliv toho společnost nechtěla na první pohled prozradit více, zmínka Diabla jistě zajistí větší zájem o pracovní nabídku.

Diablo III vyšlo již před šesti lety a tohle jedinečné RPG sklidilo velký úspěch (viz například naše recenze). A ačkoliv tvůrci o hru pečovali v podobě rozšíření, nějaký ten nový kousek by mnozí hráči samozřejmě uvítali. V podstatě ale nevíme, zda práce započnou na Diablu IV, remasteru již vydaného dílu (často se diskutuje o remasterované verzi Diabla II) či zda půjde o zbrusu nový koncept, který bude s vesmírem Diabla nějakým způsobem spjatý. Dle popisu poptávky po dungeon artist je ale zřejmé, že se ve hře dočkáme dungeonů.

Ať tak či onak, jakákoliv hra napojená na Diablo, zvláště pod aktovkou Blizzardu, má obrovský potenciál a hráčům nezbývá, než se již začít pořádně těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama