Známe název nové expanze do Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe název nové expanze do Destiny 2

Známe název nové expanze do Destiny 2

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 6. 2018 08:06
Reklama

Bungie ve včerejších hodinách oznámilo přesný čas konání livestreamu, kde budou odhaleny plány pro následující rok Destiny 2. Spolu s tím jsme dostali i teaser na zbrusu novou expanzi, která ponese název Forsaken.  

Před pár dny unikl i pravděpodobný obsah expanze. Celkem si zahrajeme 10 nových misí a 4 striky k tomu. Podíváme se do dvou nových lokací - Reef a Void. Nový raid by se pak měl jmenovat Tomb of Eternity. Vašim úkolem bude zastavit prastarého nepřítele jménem Nazarec. Tomuto úniku informací ale moc nehraje do karet fakt, že se netrefil do názvu samotné expanze, takže berte v úvahu, že to ve finále může být zcela jinak.  

Abyste si Forsaken zahráli, budete k tomu potřebovat základní hru spolu s rozšířeními Curse of Osiris a Warmind. Jsme velmi zvědaví, jestli se bude opakovat podobný scénář jako u prvního Destiny, kdy první expanze za moc nestály. Na konci Year 1 ale přišel The Taken King, který hru znovu přivedl k životu. Konec prvního roku Destiny 2 už se blíží, tak uvidíme, jestli Forsaken dosáhne stejného úspěchu. Datum vydání nové expanze by mělo připadnout na září. 

Pokud se chcete dozvědět více, můžete dnes od 18:00 sledovat plnohodnotné představení na oficiálním YouTube nebo Twitchi 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama