Tvůrci Ninja Gaidenu představují RockShot
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Ninja Gaidenu představují RockShot

Tvůrci Ninja Gaidenu představují RockShot

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 6. 2018 13:45 1
Reklama

Včera vyšel trailer ke zbrusu nové střílečce od bývalých autorů legendární série Ninja Gaiden a rovnou s ní přišli do předběžného přístupu na steamu. RockShot je ale naprosto něco jiného. Jde o third-person střílečku, ve které si budete stavět svoji základnu a spolu s dalšími hráči napadat pevnosti ostatních hráčů.

Konkrétně na hře pracuje Soleil, což je divize Valhalla Game Studios. Mezi jejich zaměstnanci najdeme nejen vývojáře Ninja Gaidenu ale třeba i Dead or Alive.

Hra je free-to-play a ve fázi předběžného přístupu plánuje zůstat přibližně 6 měsíců. Během vývoje chtějí zpracovat i nápady od hráčské komunity. V následujících měsících tedy budou do hry přibývat nové mapy, zbraně a herní módy. V aktuální verzi najdete celkem 9 map a 4 módy, mezi které patří klasiky jako Team Deathmatch a Free for all. Tím hlavním je ale Raid, který by měl být tou nejdůležitější částí hry. Po tom, co si sami postavíte pevnost ji budete muset chránit proti nájezdníkům. Nebo to můžete vzít z druhé strany a zaútočit na cizí pevnosti. Při stavbě je spousta možností a další budovy a další stavební prvky by měly přibývat v dalších updatech.

Podle dosavadních uživatelských recenzí na steamu není RockShot žádný zázrak, ale přeci jen je venku teprve jeden den. Za těch 6 měsíců, které plánuje strávit v předběžném přístupu, se toho ještě může hodně změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama