Sony před E3 představí nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony před E3 představí nové hry

Sony před E3 představí nové hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 6. 2018 08:38
Reklama

Výstava E3 se nezadržitelně blíží. Vyhlížený herní svátek bude i letos rámován zajímavými konferencemi, na nichž se dozvíme něco více o připravovaných titulech. Dalo by se říct, že šílenství kolem výstavy započne již před jejím začátkem. Například v Sony se rozhodli netrpělivé čekání trochu rozptýlit.

Počínaje zítřkem totiž slíbili každý den oznámit něco málo z připravovaných novinek. A jelikož se konference uskuteční až v úterý v ranních hodinách, čeká nás slušná porce informací. Vypuštěny budou vždy v 17:00. Už teď máme od Sony malou nápovědu. Na jaká odhalení se tedy můžeme těšit?

  • Středa: Nová PS4 hra s podporou Playstation VR
  • Čtvrtek: Datum vydání titulu z produkce Sony Worldwide Studios
  • Pátek: Nová hra pro PS4
  • Sobota: Nová PSVR hra
  • Neděle: PSVR port očekávané hry

Z nápovědy se jen těžko odhaduje něco konkrétního. Za zmínku stojí Sony Worldwide Studios, zastřešující hned několik vývojářských studií. Patří sem například Sony Bend, kteří pracují na Days Gone, Media Molecule, autoři Dreams, Polyphony a jejich Gran Turismo, Sucker Punch, pracující na Ghosts of Tsushima nebo PixelOpus a jejich Concrete Genie.

Originální způsob, jak začít E3 týden, to musíme uznat. Doufáme však, že v Sony nevystřílí všechny náboje ještě před konferencí. V minulosti jsme se dozvěděli, že se v letošním roce budou soustředit spíše na již oznámené hry. Středem pozornosti tak bude bezpochyby Last of Us, Ghosts of Tsuchima a Spider-Man. No a nesmíme samozřejmě zapomenout na Kodžimu a jeho projekt Death Stranding. Tak co, už se těšíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama