První trailer explorační adventury Europa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První trailer explorační adventury Europa

První trailer explorační adventury Europa

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

5. 6. 2018 10:25
Reklama

Na jen pár dní starém Youtube účtu se objevilo vůbec první video z připravované hry Europa. Během téměř tří minut se tak můžeme podívat na zvláště vydařené grafické zpracování, které diváka ihned upoutá.

Zatím je od tvůrce hra popsána jako explorační adventura. Atmosféra se přitom ponese ve snovém až magickém duchu, kde se budeme procházet snad i samotným rájem na zemi. Dlužno dodat, že za hrou stojí umělec jménem Heler Pinto, který vytváří prostředí pro samotný Blizzard. Jmenovitě pracoval i na dílech jako Crysis 3, Diablo III nebo Overwatch.

Trailer začíná slovy slavného britského filozofa Alana Wattse: "Zkuste si představit, jaké by to bylo jít spát a nikdy se už neprobudit. A teď si zkuste představit, jaké by to bylo probudit se, když jste nikdy nespali. Tak tomu bylo když jste se narodili." Zdá se tedy, že tenhle herní počin půjde hodně do hloubky. Napadnout nás může i spojitost s titulem Everything, který se vyloženě odrážel od myšlenek Alana Wattse.

Závěr videa prozrazuje, že hra je postavena na Unreal enginu a také nás odkazuje na www stránky europathegame.com. Ty jsou však aktuálně nefunkční, ačkoliv doména je již registrována. Na bližší informace si tak budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama