Kingdom Hearts III by mělo vyjít do března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Hearts III by mělo vyjít do března

Kingdom Hearts III by mělo vyjít do března

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 6. 2018 10:37
Reklama

Square Enix má letos také vlastní E3 konferenci a mimo jiné tituly s sebou přiveze také dlouho očekávaný třetí díl série Kingdom Hearts. Už je to 5 let od prvního teaser traileru a příští týden bychom se konečně měli dozvědět finální datum vydání. 

Vydavatelství nedávno zveřejnilo výsledky za minulý fiskální rok a v souvislosti s tím odhalilo plány na ten následující. Přišla řeč třeba na nové expanze pro Dragon Quest X nebo Final Fantasy XIV. Samozřejmě nebude chybět poslední díl rebootovné trilogie Tomb Raider, který vyjde 14. září. Kingdom Hearts III by pak mělo být zlatým hřebem konference.  

V oficiální zprávě stojí, že jejich příjmy budou tento fiskální rok vyšší zejména díky nově vycházejícím titulům včetně Tomb Raideru a Kingdom Hearts III. To ale není vše, co na jejich konferenci uvidíme. My bychom třeba rádi viděli něco nového z remaku Final Fantasy VII. Nebo že by úplně nový díl? Na to je ale nejspíš ještě brzy. Na poslední konferenci Square Enixu byl oznámený Nier: Automata, ze kterého se vyklubal výborný titul. Vůbec bychom se nezlobili, kdyby si pro nás připravili podobné překvapení i letos. Také uvidíme, jestli se i v případě SE trefil Walmart se svým leakem. Na jeho seznamu se totiž objevilo i Just Cause 4.  

Konference se koná v 11. června od 19:00 a my vám samozřejmě již tradičně přineseme jak živě komentovaný přenos, tak novinkový servis. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama