UPDATE: AC Odyssey potvrzen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: AC Odyssey potvrzen

UPDATE: AC Odyssey potvrzen

Marek Selinger

Marek Selinger

1. 6. 2018 07:21 19
Reklama

Na podzim minulého roku vyšel prozatím poslední díl dlouholeté série Assassin’s Creed s podtitulem Origins. Ten byl považovaný za jakýsi restart série, a u kritiků i hráčů se dočkal kladného přijetí. Zůstávalo otázkou, jestli se Ubisoft rozhodne najet znovu na každoroční vydávání nového dílu, nebo zvolí alespoň roční pauzu. A jak se zdá, díky leaku jsme se dnes dozvěděli, že první možnost je ta správná.

AKTUALIZACE

Nedlouho po včerejším úniku naznačujícím nový díl série Assassin’s Creed s podtitulem Odyssey přichází Ubisoft s oficiálním potvrzením. Série se po roce vrací a další díl se bude skutečně odehrávat ve starověkém Řecku. Na Twitteru se objevil velice krátký teaser potvrzující existenci hry s odkazem na E3. Konference Ubisoftu proběhne 11. června, a tak se již brzy dočkáme podrobnějšího představení hry.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Na internet totiž unikl obrázek přívěsku na klíče, na kterém je vyobrazená antická přilbice a název „Assassin’s Creed Odyssey“. Jak to tedy vypadá, Ubisoftu uniklo dost možná jedno překvapení z jeho E3 konference. No, i když, překvapení… to necháme na každém z vás, aby posoudil, jak „nečekaný“ je fakt, že se dočkáme nového přírůstku do série.

Pokud se tento únik potvrdí, vypadá to, že po starověkém Egyptě si zahrajeme i v Řecku. Zasazení na jih Evropy není žádné velké překvapení vzledem k tomu, jak hráče povětšinou potěšilo právě zasazení do oblasti okolo řeky Nil. Otázkou zůstává, zdali by Ubisoft vydal nového Assassina jen rok poté, co vyšel Origins. O něm totiž prosakovaly zprávy, že práce na jeho vývoji trvaly mnohem déle než v případě předchozích dílů. Nyní už ale Ubisoft má základ vytvořený právě z Origins, tudíž pokud si můžeme tipnout, už letos na podzim se budeme procházet po starověkých Athénách.

Se svou troškou do mlýna přišlo i Kotaku, které výše uvedené zvěsti potvrdilo. Hra prý přinese možnost zvolit si odpověď v dialozích, taktéž si budeme moci vybrat z mužského i ženského charakteru - avšak návrat Bayeka, ani Ayi se nemá konat, hrát bychom měli za úplně nové postavy.

Na případné oficiální potvrzení nebudeme muset čekat dlouho, mělo by přijít na konferenci vydavatele na E3. A co vy, jak by se vám zasazení do Řecka líbilo? Preferovali byste případně zásadnější změnu období? Dejte nám vědět do diskuze!

UPDATE: AC Odyssey potvrzen
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama