První Borderlands nejspíš míří na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První Borderlands nejspíš míří na konzole

První Borderlands nejspíš míří na konzole

Martin Nahodil

Martin Nahodil

31. 5. 2018 12:13 4
Reklama

Už pár let máme potvrzené, že se pracuje na dalším plnohodnotném díle šílené střílečky Borderlands. Randy Pitchford skrz svůj twitter dal vědět, že na E3 zatím nové Borderlands neuvidíme. Přímo ale zmínil Borderlands 3, takže to neznamená, že by se nemohlo z této série objevit něco jiného.

Prezence Borderlands na letošní E3 by se dala odhadnou i díky únikům z Walmartu. Jak je vidět, názvy uniklých titulů si Walmart jen tak nevycucal z prstu. Některé se totiž opravdu oznámily. V tomto ohledu je stále na prvním místě Rage 2, které už se představilo v plné parádě. Včera to pak byli Lego DC Super Villains. Na onom seznamu bylo právě i jméno Borderlands. Co by to tedy mohlo být, když ne třetí díl? Dnes nám napověděla korejská ratingová společnost. Ve finále by tedy mělo jít o vylepšenou Game of the Year edici prvního dílu pro konzole i PC. Mimochodem, je to ta samá společnost, která udělila rating i PC verzi hry Sunset Overdrive.

Vylepšené verze Borderlands sice na konzole vyšly už v rámci Handsome Edice, ale ta obsahovala jen dvojku a Pre-Sequel. S prvním dílem by tak na současné generaci konzolí byla série Borderlands kompletní. Alespoň by hráči při čekání na plnohodnotné pokračování zase měli na chvíli nějakou zábavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama