"Crackdown 3 není zrušený," říká MS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Crackdown 3 není zrušený," říká MS

"Crackdown 3 není zrušený," říká MS

Martin Nahodil

Martin Nahodil

31. 5. 2018 09:10 3
Reklama

Třetí díl městské akce Crackdown měl být velkým tahákem na konzoli Xbox One od Microsoftu. Hlavně měl způsobit revoluci ve využívání cloudových technologií při hraní her. Jak ale všichni dobře víme, nakonec to s ním dopadlo trochu jinak a my stále čekáme na finální datum vydání. Už jsou to čtyři roky, co proběhlo oznámení a od té doby už padlo několik přibližných termínů, ale každý z nich byl zase odsunut. Někdy se dokonce mluvilo i o zrušení vývoje. Microsoft ale tvrdí, že na Crackdownu 3 se stále pracuje.

Jejich vyjádření má své důvody. Španělský Amazon totiž včera zrušil celou řadu předobjednávek. Ještě předtím se na redditu rozkřiklo, že vydání se opět posouvá, tentokrát rovnou na příští rok. Do toho zakročil Aaron Greenberg, generální manažér marketingového oddělení Microsoftu. Jejich tým prý na hře stále pracuje a pokud má někdo problémy s předobjednávkami, tak by se měl obrátit přímo na Amazon. Na jejich straně je totiž vše v pořádku.

Crackdown 3 se od roku 2014 objevil skoro na každé E3 a letos tam bude bezesporu znovu. Už by to ale chtělo, aby Microsoft přišel s přesným datem vydáním. K tomu se nedávno vyjádřil Phil Spancer na svém twitteru, kde uvedl, že už nebudeme muset čekat dlouho. Jak to tedy s Crackdownem je se dozvíme 10. června ve 22:00, kdy probíhá E3 konference Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama