Vývojáři PUBG uznali mezery v optimalizaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři PUBG uznali mezery v optimalizaci

Vývojáři PUBG uznali mezery v optimalizaci

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

28. 5. 2018 08:00 4
Reklama

PUBG Corp, tvůrci aktuálně nejhranější hry na Steamu, přiznali, že jim tak trochu ujel vlak. Alespoň co se týče optimalizace. Rovnou ale představili plán na zlepšení.

V hledáčku tvůrcu jsou nyní hlavní priority, na kterých nyní budou usilovně pracovat. Kromě zmíněné optimalizace jde především o vylepšení sítě na straně serverů (např. odezva) a boj proti cheaterům. Co se týče optimalizace, nejdříve se autoři zaměří na světelné efekty a vozidla jezdící po různých typech povrchů. Obojí totiž zbytečně přetěžuje grafickou kartu. Dále je v plánu zvýšit počet snímků za sekundu ve vztahu k pohybu pohybu hráčů, animacím a modelům postav. Celkově vzato tak je skutečně na čem pracovat.

Dále jsme se dozvěděli, že tým stále pracuje na dokončení připravované mapy džungle s názvem Sanhok. Jde o mapu o rozloze 4x4km, přesto tvůrci chtějí udělat perfektní každý detail, ať už jde kamennou zeď či pouhé ozdoby na každém ze zdejších domů. Vývojáři tak nezapomínají ani na nový obsah, zatímco problémy s optimalizací hráči víceméně prožívají od začátku hraní. Nabízí se tak otázka, zda tyhle novinky neznamenají zpomalení vylepšování stávajícího obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama