Surviving Mars získá tutoriál i nové kopule
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Surviving Mars získá tutoriál i nové kopule

Surviving Mars získá tutoriál i nové kopule

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

27. 5. 2018 15:10 1
Reklama

Po dvou měsících na trhu obdrží Surviving Mars nové budovy a tolik žádaný tutoriál. Ten se u komplexní strategie z rudé planety tak nějak očekával už dříve, ale vývojářské studio Haemimont Games pod aktovkou Paradox Interactive primárně oznámili Season Pass za 35 euro. Na tutoriál se tak našel čas až nyní. Lepší pozdě, než-li nikdy.

Nový Curiosity update v pondělí přinese již zmíněný tutoriál a dopomůže tak přísunu nových hráčů. Dočkáme se i nového nástroje, nazvaného Command Center. Ten poskytuje možnost prohlížet si různá data, která je navíc možné filtrovat i dle různých parametrů. Nemusíme tak již klikat na jednotlivé jednotky, budovy či vozidla, ale jednoduše si zobrazíme všeříkající přehled. Command Center se dělí na pět zobrazení - okno budov, dómů, kolonistů, vozidel či grafů.

Kromě tutoriálu je nejdiskutovanější inovací updatu pět nových typů dómů, kterými jsou Micro Dome, Barrel Dome, Trigon Dome, Mega Trigon Dome a Diamond Dome. Vidět je můžete na přiložených snímcích. Dle oficiálního popisu nejde o pouhé skiny původní budovy, ale zcela nové stavby s unikátním vzhledem, funkcemi i cenou. Na výběr je z mnoha tvarů i velikostí. Jde o budovy, které na Marsu vynikají svou barevností a v podstatě se jedná o středobody zdejšího života.

Chcete se o hře dozvědět více? Pak neváhejte a přečtěte si naši recenzi, podívejte se na komentovaný gameplay, případně si hru rovnou kupte na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama