Oznámen Killer7 Remaster pro PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen Killer7 Remaster pro PC

Oznámen Killer7 Remaster pro PC

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

27. 5. 2018 10:35
Reklama

Zavraždit každý cíl. Přesně to je naším cílem v psychologické klasické adventuře z roku 2005. Ta je od svého vydání dostupná pouze na PlayStationu 2 a Nintendu GameCube. Nyní však společnost NIS oznámila příchod remasterované verze pro PC (Steam). Vydání se dočkáme ještě letos na podzim.

Po celých třinácti letech titul killer7 konečně ochutnají také majitelé PC. Ve hře skočíme do kůže Harmana Smithe, který vede skupinu sedmi nájemných vrahů (právě proto název killer7). Mezi nimi budeme přepínat a využívat tak jedinečné schopnosti každé z postav. Předem upozorňujeme na krajně brutální atmosféru, ve které krev stříká proudem a odstřelit budeme muset nejednoho odpudivého padoucha, z jehož smíchu vás zamrazí. I přes své ne zrovna mírumilovné řešení se ale snažíme zachránit svět před zloduchem jménem Kun Lan, který zároveň vlastní organizaci jež vysílá sebevražedné teroristy s těmi nejhoršími úmysly.

Místo původní společnosti Capmcon se tentokrát vydavatelem stává NIS. A právě NIS America také vydala oznamovací trailer, který tak přikládáme níže. Přesto Capcom na vydání stále spolupracuje. Vzhledem k faktu, že se jedná o remasterovanou edici, lze očekávat vylepšenou grafiku a samozřejmě i vysoké rozlišení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama