2. série The Wolf Among Us opožděna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2. série The Wolf Among Us opožděna

2. série The Wolf Among Us opožděna

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

26. 5. 2018 17:05 1
Reklama

Druhá série úspěšné adventury The Wolf Among Us je potvrzená již téměř rok. Vývoj se však natáhne více, než bylo původně v plánu a místo vydání ke konci tohoto roku se pokračování dočkáme až v roce příštím. Bohužel.

První díl adventury The Wolf Among Us vydalo studio Telltale Games v řínu 2013 a na epizodu s číslovkou 5 jsme si museli počkat až do července 2014. Například na Steamu hra z téměř 17 000 recenzi získala neuvěřitelných 97 %. Ostatně i v našich recenzích si jednotlivé epizody odnesly v průměru hodnocení 4/5, takže není divu, že se od pokračování nečeká zrovna málo.

Dosud jsme se nedočkali názvu připravované série, ani podrobností ohledně obsahu. Jediné, co víme je, že nás čeká svěží příběh plný nám dobře známých postav. Podporované platformy jsou PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One a zařízení s Androidem a iOS. Nakonec se však možná dočká také konzole Nintendo Switch.

Vedle pokračování The Wold Among Us studio Telltale Games připravuje The Walking Dead: The Final Season a Game of Thrones: Season Two.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama