Vytvořte si zbraně v demu Mothergunship
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vytvořte si zbraně v demu Mothergunship

Vytvořte si zbraně v demu Mothergunship

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

25. 5. 2018 19:20
Reklama

Nabídka hraní zdarma se s koncem tohoto týdne zase jednou rozšiřuje. Nejdříve Steam uvolnil rovnou 9 her v bezplatném hraní a nyní dorazila i demoverze nevšední akce MotherGunShip. Ta hráče zaujme především možností vytvořit si zbraň dle vlastních představ.

Chystaná akce MotherGunShip nám dá do rukou obrovský arzenál součástek, ze kterých si postavíme zbraň svých nejtajnějších snů. Počet střel, jejich rozmístění při jediném výstřelu, razance palby či typ střeliva, to a mnohem více si sami zvolíme. V konečném důsledku lze očekávat pořádnou melu, kdy se střetne naše masivní palba s nekonečnými zástupy nepřátel. Chaos je zaručen.

Futuristické zbraně budeme opravdu potřebovat, protože se proti nám postaví rovnou celá armáda robotů, včetně bossů, kteří nám rozhodně nedají nic zadarmo. Cestu nám dále zkomplikují všelijaké moderní nástrahy a pasti, takže si budeme muset dát pozor, kam se zrovna vrháme. Osvobodit zemi od těchle smrtících robotů nám naštěstí pomohou i kamarádi v co-opu.

Ačkoliv některé prameny hovoří o tom, že demoverze je k dispozici pouze na Steamu, ve skutečnosti si ji užijí i hráči vlastnící konzole PlayStation 4 a Xbox One. Jelikož se s vydáním demoverze objevil i nový trailer, můžete si hru rovnou prohlédnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama