Jarní úklid na Steamu: zkuste 9 her zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jarní úklid na Steamu: zkuste 9 her zdarma

Jarní úklid na Steamu: zkuste 9 her zdarma

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

25. 5. 2018 13:50 10
Reklama

Na Steamu jsme si na hry v bezplatném hraní už víceméně zvykli. Tentokrát však jde Valve ještě o krok dále a nabízí rovnou devět poměrně známých a oblíbených her. To vše v rámci takzvaného Jarního úklidu, který navíc dává hráčům možnost získat i nějaké to ocenění.

Ani tentokrát u her v bezplatném hraní nepřijdeme až o 75% slevy, takže pokud vás tituly zaujmou, víte co dělat. Dočasně zdarma si můžeme zahrát následující tituly a jak sami jistě uznáte, nejde o žádné neznámé kousky.

Akce Jarní úklid dále vybízí k hraní jak výše zmíněných her, tak her, které máme v knihovně. Akce je z větší části založena právě na tom, abych se zaměřili na herní kousky, které jsme někdy zakoupili, ale už na ně víceméně zapomněli. Valve tak jarním úklidem netlačí na nové zisky, ale motivuje nás k nostalgickému ohlédnutí se.

Získat můžeme až pět trofejí a ve výsledku i unikátní odznak. Trofeji lze navíc navýšit úroveň plněním denních úkolů na Steamu, ale dokončovat lze i takzvané projekty. Ty zůstávají stejné po celou dobu akce, tedy až do 28. května 23.00. Na konkrétní úkoly a projekty se můžete v češtině podívat na oficiálních stránkách. Nezbývá než zrušit plány na zbytek týdne a oddat se herním radovánkám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama