Rozdáváme 100 klíčů do bety The Crew 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozdáváme 100 klíčů do bety The Crew 2

Rozdáváme 100 klíčů do bety The Crew 2

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 5. 2018 14:56 17
Reklama

Po pauze trvající tři a půl roku od vydání prvního dílu se letos v červnu vrací značka The Crew s pokračováním. Mezi jeho hlavní lákadla má patřit především poměrně kuriozní možnost plynule se přepínat mezi různými druhy dopravných prostředků, v mžiku přejít z jízdy autem do letadla či motorového člunu. Ať už vám tahle nabídka přijde sexy, nebo si ťukáte na čelo, názor si nejlépe uděláte díky vlastní zkušenosti. A tu vám nyní můžeme zprostředkovat.

Distribuční společnost Conquest Entertainment nám totiž poskytla 100 klíčů do uzavřeného beta testu, který se bude konat 31.5. do 3.6., stahovat ale budete moci začít už od dva dny dříve.

Abyste se do bety dostali, stačí kliknout na tento odkaz. Následně stačí vybrat si platformu, přihlásit se ke svému Uplay účtu a zadat kód 9J9ANPMMXNZJ. Ten platí pro 100 aktivací, takže kdo dříve přijde, ten dříve hraje. 29. května pak budete moci začít stahovat betu na zvolené platformě.

My se samozřejmě do bety podíváme také a přineseme vám souhrnné dojmy. The Crew 2 vychází 29. června na PC, PS4 a Xboxu One. Předobjednat si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama