PS4 beta H1Z1 zažila úspěšný start
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 beta H1Z1 zažila úspěšný start

PS4 beta H1Z1 zažila úspěšný start

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 5. 2018 09:34 3
Reklama

Akce H1Z1 to nemá ve vysoce konkurenčním prostředí žánru battle royale jednoduché. Ze všech sil se snaží dohnat v tuto chvíli úspěšnější Fortnite a PlayerUnknown's Battlegrounds. Vítr do plachet by mohl přijít se startem na jedné z konzolí, kde by mohla oslovit další publikum. Vývojáři z Daybreak Games se rozhodli zkusit štěstí na PS4 a po otevřeném betatestu to vypadá, že se povedlo zaujmout.

Beta odstartovala v úterý 22. května. V prvních čtyřiadvaceti hodinách si jí vyzkoušelo přes půl druhého milionu hráčů. Pro vývojáře jde dozajista o příslib úspěchu a samozřejmě velké povzbuzení v další práci na hře. Ta se vzhledem k původní podobě značně proměnila.

Už Darwin věděl, že nepřežije nejsilnější, ani nejchytřejší, nýbrž ten, kdo se dokáže přizpůsobit. Daybreak Games si jistě vzali tuto moudrost k srdci a svou hru se nebojí měnit za účelem lepší přístupnosti během hraní na konzolích. V minulosti jsme o proměnách již informovali, změny spočívaly např. ve zjednodušeném sbírání lootu, přepracování systému vylepšování zbraní a systému craftování.

Otevřená betaverze stále běží, vyzkoušet si jí můžete i vy. Půjdete do toho, nebo raději zůstanete u Fortnite/PUPG?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama