V Asii se prodává NS bez doku a adaptéru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Asii se prodává NS bez doku a adaptéru

V Asii se prodává NS bez doku a adaptéru

David Plecháček

David Plecháček

24. 5. 2018 11:19 2
Reklama

Nintendo si nemůže stěžovat na nezájem o hybridní konzoli Switch, stále se ale snaží přicházet s možnostmi, jak jeho prodejnost podpořit. Zajímavou variantou je udělat z něj opravdu definitivně handheld, totiž zařízení bez doku a bez možnosti připojit jej k televizi. Takové balení se bude nově prodávat v Japonsku a jeho největší předností je pochopitelně cena.

Balení se jmenuje Switch 2nd Unit Set, čímž Nintendo jednoznačně odkazuje k tomu, že se jedná o druhé zařízení do rodiny. Počítá se tak s tím, že jedno kompletní balení existuje, dok je stabilně připojený k televizi, ale z různých důvodů si dotyčný chce pořídit novou konzoli – ať už pro sebe, nebo třeba dětem pro druhého sourozence.

Důvodů by se našlo více, důležitější ale je, že jim jde japonský výrobce na ruku. Součástí je tak všechno ostatní. Klasické jádro s obrazovkou, dva Joy-cony a nástvce pro lepší a bezpečnější držení Joy-conů, když je budete chtít držet volně. Chybět vám tak bude již zmíněný dok, ale také třeba grip, který slouží k vytvoření „záložního“ gamepadu ze dvou k sobě připojených ovladačů. Trochu s podivem není součástí balení ani adaptér.

Zatím není zřejmé, zda se edice dostane i na západ. Každopádně pokud ano, věřte, že oproti původnímu bundlu ušetříte přibližně 15 procent. Není to moc, ale zároveň pokud zbytek nepotřebujete, je zbytečné platit peníze navíc. Dok i adaptér se dá případně dokoupit separátně, v takovém případě ale cenu bundlu ještě přeplatíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama