Sledujte první trailer remasteru Yakuzy 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první trailer remasteru Yakuzy 3

Sledujte první trailer remasteru Yakuzy 3

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 5. 2018 09:09 2
Reklama

Už před pár dny přišla z Japonska radostná zpráva pro všechny fanoušky série Yakuza. Remasterů se dočkají i díly původně z PlayStation 3, tedy 3, 4 a 5. Remasterovaná trojka navíc na pulty obchodů v Japonsku dorazí už poměrně brzy a my se nyní můžeme podívat, jak jí dodatečná péče prospěla.

SEGA totiž vydala první trailer a několik screenshotů. Hra sice nedostane takovou péči, jako tomu bylo v případě prvních dvou dílů, které prošli kompletním remakem (a v případě Kiwami 2 i přechodem na nový Dragon Engine), i tak je ale stále na co koukat. Zatímco původní třetí díl pro PS3 běžel v rozlišení 720p při 30 FPS, nyní se fanoušci mohou těšit na rozlišení 1080p při 60 FPS.

Z traileru je samozřejmě patrné, že si užijete tradiční mix pouličních bojů, příběhu a zábavných a často ztřeštěných miniher. SEGA se také pochlubila, že série Yakuza už zvládla prodat 10 milionů kusů. Bohužel zatím nevíme, kdy se remasterů dočkáme na západě. Čekání si ale můžete zkrátit hraním Yakuzy Zero, prvního dílu Kiwami a brzy také Kiwami 2. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama