Potvrdila se další hra ze seznamu Walmartu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrdila se další hra ze seznamu Walmartu

Potvrdila se další hra ze seznamu Walmartu

David Plecháček

David Plecháček

24. 5. 2018 11:49 2
Reklama

Warner Bros. zdá se něco chystají. Společnost vytvořila subdoménu Chaos is Coming, na níž probíhá odpočet k odhalení nového projektu. Díky artworku ale zřejmě víme, o co se jedná. Respektive díky němu a díky seznamu her Walmartu, na jehož základě jsme se dozvěděli třeba o Rage 2.

O to je následující zpráva zajímavější. Nejde jen o skutečnost, že další Lego hrou budou DC Villains, vždyť na nás stále teprve čekají Úžasňákovi, ale další potvrzení ještě více vypovídá o tom, že před několika týdny nešlo ze strany Walmartu o střelbu od boku (kdyby o něčem takovém snad někdo ještě pochyboval).

Uvidíme, jestli budou DC Villains navázáni na nějaký film či zda půjdou vlastní cestou. Nabízí se například Suicide Squad, ale pokračování se dle všeho chystá až na příští rok. Není pochyb, že bychom si ale za jeho členy zahráli tak jako tak. Odpočet vyprší za šest dní, tehdy se dozvíme více.

Nebude to první hra od TT Games potažmo od WB, která si vypůjčí licenci komiksového univerza DC. Ačkoliv v poslední době častěji vývojáři vytvářeli hry na motivy hrdinů od Marvelu, dočkali jsme se už třech inkarnací Batmana. První z nich vyšla v roce 2008, ta poslední - Lego Batman 3: Beyond Gotham - vyšla relativně nedávno, v roce 2014. Batman se obecně těšil poměrně kladnému přijetí, tak uvidíme, jak to dopadne se záporáky.

A také uvidíme, co se objeví dalšího z již zmiňovaného seznamu. Tipněte si, bude příštím odhalením Just Cause 4? Splinter Cell? Nebo snad „Forza Horizons 5“?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama