PES 2019 nabídne sedm nových lig
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES 2019 nabídne sedm nových lig

PES 2019 nabídne sedm nových lig

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 5. 2018 09:11 4
Reklama

Po tom, co Konami ztratilo exkluzivní licenci na Ligu mistrů, to vypadalo, že oproti konkurenční Fifě už nemá žádné eso v rukávu. Z posledního oznámení to tak ale nevypadá. Podařilo se jim získat licenci k celkem sedmi ligám z celého světa.

Konami je obzvlášť hrdé na to, že pro sebe získali oficiální licenci pro ruskou Premier Ligu. Mimo to se k nim přidá i dánská Superliga, portugalská NOS liga, švýcarská a argentinská Super liga, belgická Pro liga a zakončí to skotská Premiership Ladbrokes.

Je sice hezké, že se ve výsledku dostali k tolika licencím, dle mého ale stále oproti konkurenci v tomto ohledu dost pokulhávají. Teď už mají jen jednu možnost, jak Fifu překonat. Myšlenka to není nijak složitá, stačí prostě a jednoduše udělat lepší fotbal. Když se nad tím ale zamyslíte, tak ani to by ve výsledku nemuselo stačit. Fifa má vybudovanou mnohem větší základnu, a i když se najdou hráči, kteří tvrdí, že PES je jednoznačně lepší, stále nemohou popřít, že nedosahuje takové popularity.

PES 2019 vyjde 30. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Můžete si vybrat ze dvou fyzických edicí. Standartní má na přebalu brazilského fotbalistu jménem Philippe Countinho. Na Special Edition uvidíte tvář Davida Beckhama. S tou digitální pak dostanete navíc obsah pro myClub.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama