Walmart pokračuje v leakování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Walmart pokračuje v leakování

Walmart pokračuje v leakování

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 5. 2018 12:29 6
Reklama

Obrovskému obchodnímu řetězci Walmart to asi před 14 dny nestačilo. Po tom, co na svém e-shopu uvedl do nabídky několik neoznámených her, se objevuje další. Tentokrát se jeho terčem stalo Nintendo s jeho debutem Pokémonů na Nintendo Switch.

Z jejich předchozího seznamu se již potvrdilo pokračování FPS akce Rage a vypadá to, že je na spadnutí i nové Lego DC Villains od Traveler's Tales. Dnešní únik bych ale bral docela s rezervou, protože má jít o Pokémon Switch Online. Už nějakou dobu víme, že jsou Pokémoni pro Switch ve vývoji, ale docela pochybujeme, že by v nich byl nějaký extra důraz na online složku. Co si budeme povídat, ohledně online věcí se Nintendo nikdy nemohlo poměřovat s konkurencí.

Pravděpodobnější variantou je dle našeho mínění vydání dvou verzí Let's Go Eevee a Let's Go Pikachu, o kterých jsme vám dávali vědět včera. Stále ale musíme brát v potaz, že ani jedna z těchto věcí není oficiálně potvrzena ani vyvrácena.

Po tom, co Nintendo oznámilo online servis, který hráči přijali spíše vlažně, bychom se docela divili, kdyby zrovna tak velkou značku jako je Pokémon chtěli vést tímto směrem. Každopádně už jen doufáme, že nás už ničím kanadský Walmart nepřekvapí. Aby těm studiím na samotnou E3 vůbec něco zbylo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama