Tvůrci modifikací dostanou přes 2 mil.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci modifikací dostanou přes 2 mil.

Tvůrci modifikací dostanou přes 2 mil.

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

23. 5. 2018 07:15 1
Reklama

Dobré duše, které do svých oblíbených her vytváří ty nejbarvitější modifikace, aby je patřičně okořenily, se konečně dočkají patřičné odměny. Známý server Nexus Mods, který slouží jako centrum obrovského množství módů, totiž oznámil systém finančních odměn.

Odměny budou vypláceny každý měsíc a to na základě počtu unikátních stažení dané modifikace. Nexus Mods na odměny dal rovnou 100 000 dolarů, tedy zhruba 2 200 000 Kč, které budou rozdávány po příštích dvanáct měsíců.

Za stahování modifikací jeho tvůrce získává body. Kolik bodů daný mód dostane však nebude záležet pouze na počtu stažení, ale i na dalších faktorech, například nakolik se stahovaly ostatní módy. Za 1000 bodů pak autor obdrží jeden dolar. Ten může vyměnit rovnou za peníze a nechat se vyplatit skrze PayPal, ale získanou částku je možné také rovnou zaslat na charitu. Server chce do budoucna zabudovat i možnost příspěvku od samotných hráčů.

Další změnou je nutnost přihlásit se kvůli stažení jakékoliv modifikace. Doteď jsme si mohli stahovat co hrdlo ráčí bez přihlášení. S tím je ale konec.

Systém odměn je opravdu skvělý nápad, který je výhodný pro všechny strany. Server získá více modifikací, tvůrci modifikací odměny za tvrdou práci a hráči si zase mohou užívat zajímavé modifikace zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama