TerraTech je dočasně k bezplatnému hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TerraTech je dočasně k bezplatnému hraní

TerraTech je dočasně k bezplatnému hraní

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

23. 5. 2018 07:45
Reklama

Dalším titulem, který si můžeme zdarma vyzkoušet je robotický titul TerraTech, který pochází z nezávislé dílny Payload Studios. Steam hru nabízí k vyzkoušení už nyní a to až do neděle. Postavíte si robota a ukážete ostatním zač je toho loket i vy?

TerraTech je aktuálně v rámci předběžného přístupu dostupný ve verzi 0.8.1. Jak ilustruje přiložený trailer, do nekompromisních bitev se vydáme coby vlastnoručně postavené vozidlo, které může jezdit po zemi, ale i létat jako letadlo. K dispozici je celá řada módů, takže stereotypnosti se zase tolik bát nemusíme. Samotní tvůrci hru připodobňují k Legu se zbraněmi a chlubí se i výhrou několika ocenění.

Na rozdíl od podobně založených her (např. Robocraft), TerraTech není založený jen na stavění a boji jako samostatných jednotkách. Se svým vozidlem totiž budeme prozkoumávat neznámé světy, těžit suroviny a materiál získáme i přímo ze zničených soupeřů. Suroviny si lze ponechat a vylepšit vlastní mašinku nebo je odeslat zpět na rodnou planetu Zemi, za což získáme tučnou odměnu.

Jak je u podobných akcí zvykem, i tentokrát jsme se dočkali slevy. Hru si tak můžeme pořídit o 40 % levněji a to za 11,99 euro. Na Steamu má hra 82 % (z poslední doby 88 %) a tak se zdá, že vyzkoušet hru nebude krokem vedle. Stahovat můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama