Survival The Forest nyní ve virtuální realitě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Survival The Forest nyní ve virtuální realitě

Survival The Forest nyní ve virtuální realitě

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

23. 5. 2018 12:20 3
Reklama

Jedinečný survival The Forest, který se po dlouhé době v předběžném přístupu nedávno konečně dočkal plné verze, si nyní můžeme zažít téměř na vlastní kůži.

Ano, The Forest dorazil do virtuální reality, avšak musíme dodat, že se stále jedná o beta verzi. Hru si můžeme užít prostřednictvím VR setů HTC Vive nebo Oculus Rift. Ještě téhož dne se beta dočkala hotfixu a je zřejmé, že je stále na čem pracovat. Nezbývá než doufat, že bude beta dokončena dříve, než běžná verze hry.

Ve VR si užijeme míření lukem, zapalování molotovu zapalovačem, kácení stromů, 3D inventář i 3D podobu knihy. Samotní vývojáři však za oblíbenou část označují prozkoumávaní jeskyní, které nyní působí klaustrofobicky a strašidelně. I ve VR se staneme otcem, který s malým synem ztroskotá na tajemném ostrově, který se hemží lidojedy a mutanty. Je třeba posbírat suroviny, vytvořit si základnu a vydat se na průzkum neznámých končin, abychom ve finále zachránili vlastního syna. 

Nezávislé studio Endnight Games také prosí o zpětnou vazbu. VR verze je zdarma pro všechny majitele hry. Recenzi hry The Forest si můžete přečíst zde, případně si hru pořiďte na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama