Sunset Overdrive nejspíš míří na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sunset Overdrive nejspíš míří na PC

Sunset Overdrive nejspíš míří na PC

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 5. 2018 11:41 5
Reklama

Vývojáři ze studia Insomniac Games už několikrát prohlásili, že by rádi jejich ujetou městskou akci přinesli i PC hráčům, ale stále je to rozhodnutí Microsoftu. Zatím sice nic nebylo oficiálně oznámeno, ale vzhledem k tomu, že Sunset Overdrive na PC dostal rating v Korei, je docela pravděpodobné, že jsme se dozvěděli další chystané překvapení letošní E3. 

Insomniac krom vývoje PC verze také nepopíral, že by nechtěl pracovat na dalším dílu. Tady ale opět přichází na scénu Microsoft, kterému značka patří. Při každé příležitosti, kdy se někdo zeptal ředitele studia Teda Price na případný druhý díl, dostal odpověď typu: "Zeptejte se Microsoftu." Prý by v budoucnu rádi viděli další Sunset, ale prozatím nemohou říct s jistotou absolutně nic.  

I kdyby nějaké pokračování vznikalo, nemyslím si, že by na něm pracovalo studio Insomniac Games. To má totiž stále plné ruce práce s vývojem Spider-Man, exkluzivity pro PlayStation 4, která vychází na podzim.  

Spolu s PC verzí by také mohla hra dostat i update pro Xbox One X. Minulý rok se k tomu vývojáři vyjádřili v tom ohledu, že nic takového zatím neplánují. Postupem času se ale jejich názor mohl klidně změnit.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama