Neon Giant spojuje zkušené vývojáře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neon Giant spojuje zkušené vývojáře

Neon Giant spojuje zkušené vývojáře

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 5. 2018 08:24
Reklama

Když vám tady vyjmenuju jména, ze kterých se skládá toto nové studio, pravděpodobně to bude poprvé, co o nich uslyšíte. Co třeba Tor FrickArcade Berg, Erik Gloersen nebo Jonathan Heckley? I přes to, že je neznáte, tak s jejich hrami jste určitě přišli do styku. Podepsali se totiž pod takovými tituly jako je Bulletstorm, Far Cry 3, Gears of WarWolfensteinThe New Order nebo třeba Doom 

Tento "supertým" má bohaté zkušenosti a hodlají je co nejlépe využít. " V Neon Giant je každý člen týmu klíčový. Jen tak můžeme naplnit naši vizi: vytvořit akční hru světové úrovně, na kterou budeme řádně hrdí." S podporou firmy Goodbye Kansas Game Invest, která podporuje švédské vývojáře, si chtějí udělat jméno po celém světě.  

CEO z Goodbye Kansas Game Invest, Per-Anre Luundberg, řekl: "Neon Giants je skutečný tým snů, který má nejen nezměrné množství zkušeností, ale také neuvěřitelné efektivní pracovaní proces. Jsem přesvědčen, že jejich první vydaný titul bude velkým myslníkem ve vývoji švédských her."  

Všechno to zní docela slibně, ale stále si budeme muset nějakou chvíli počkat, než nám Neon Giants skutečně něco představí. Pod pojmem "akční hra" si totiž můžete představit opravdu hodně věcí. Je ale docela možné, že půjdou ve stopách svých starých sérií.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama