Líbivý gameplay přibližuje boj v Rune
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Líbivý gameplay přibližuje boj v Rune

Líbivý gameplay přibližuje boj v Rune

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

23. 5. 2018 17:20 2
Reklama

10 vteřin. Jen tolik trvá nový gameplay z chystané hry Rune (Ragnarok). I tak si zaslouží naši pozornost, protože tahle hra rozhodně vypadá k světu a informací o ní je pramálo.

Video na svém Youtube účtu zveřejnili samotní autoři, tedy Human Head Studios. Pokud se vám název hry zdá být povědomý, určitě si alespoň matně vzpomínáte na sedmnáct let starý Rune. Rune Ragnarok má být pokračováním, avšak autoři se nakonec rozhodli podnázev Ragnarok vypustit, takže zůstane pouze stručnější název Rune. Aby se to nepletlo se stejnojmennou předešlou hrou, původní hra se bude jmenovat Rune Classic.

A kam se v novém Rune podíváme? Do věků Vikingů, bohů a severské mytologie, takže můžete vzít jed na to, že se postavíme i samotným bohům.

Nové video nám ve vší stručnosti ukazuje boj proti přesile, kdy během tak krátké chvíle vyřídíme hned tři soupeře. Vidět můžeme i hození jakéhosi výbušného lektvaru. Ačkoliv proběhlo ohlášení hry již v srpnu, doteď jsme se nedočkali pořádné ukázky ze hry. Ale tomu se dá rozumět, jelikož je hra stále ve velmi ranné fázi (alfa). Pokud vás ale zaujala, můžete navštívit oficiální stránky, dát odběr novinek a získáte příležitost vyhrát klíč do uzavřené bety, která proběhne v květnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama