Chystá se DLC pro Mario + Rabbids
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se DLC pro Mario + Rabbids

Chystá se DLC pro Mario + Rabbids

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 5. 2018 14:32 1
Reklama

Do "předétrojkového" oznamování se přidává i Ubisoft se svojí troškou do mlýna. Nového obsahu se dočká tahová strategie Mario + Rabbids: Kingdom Battle. V hlavní roli ale tentokrát nebude Mario, ale náš oblíbený opičák Donkey Kong.  

Na svém novém dobrodružství ale bude potřebovat někoho do týmu. Přidá se k němu Rabbid Peach, kterou jsme viděli už v původní hře, a také Rabbid Cranky, tedy králičí forma Crankyho Konga. Toto trio se na svých výpravách bude potkávat s nepřátelskými králíky, kteří budou lehce šmrcnutí typickými nepřáteli Donkey Konga. Samozřejmě s novými postavami přijdou i nové taktické možnosti. Každá z postav má svůj charakteristický set, stejně jako všechny druhy nepřátel. 

Toto DLC jménem Donkey Kong Adventure pack nebude žádný drobeček. Celkově by měol původní verzi rozšířit o 10 hodin herní doby. Podíváme se celkem do čtyř nových prostředí, mezi které patří džungle, pláže, jezerní oblasti a poslední z nich nám zatím zůstává neodhalena.  

Pokud ještě základní hru nemáte a chcete si ji pořídit i s DLC, můžete sáhnout po Gold edici, která obsahuje i season pass. Ten mimo DK Adventure obsahuje i několik zbraní a menších výzev. Datum vydání zatím neznáme, ale Nintendo slibuje, že to bude už brzy.  

Mario + Rabbids si můžete pořídit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama