Sega chystá odhalení nového Sonic Raceru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sega chystá odhalení nového Sonic Raceru

Sega chystá odhalení nového Sonic Raceru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 5. 2018 15:02 1
Reklama

Sega měla za léta svojí existence světlé i stinné chvilky. Po letech, kdy to s ní nevypadalo zrovna nejlépe, se celá společnost zase dala dohromady. Mimo jiné jim v tom pomohla také série Yakuza, která se s nedávno oznámenými remastery tří dílů celá objeví na PS4. Ke značce Sega ale tak nějak vždycky patřil Sonic. Ve své době působil jako silná konkurence pro Maria, dnes už to ale je jen chudý příbuzný. Tohle by ale chtěla Sega změnit a má to prý začít s novým Sonic Racerem 

Už je to nějakou chvíli, co se potvrdil vývoj nové závodní hry postavené okolo téhle značky a konkrétních informací stále zrovna moc není. Prý to ale má být opravdu něco velkého. "Spousta z vás čekala na novinky a informace a očividně jste velmi zvědaví, jak bude náš nový titul, který jsme dříve teasovali, vypadat. V blízké budoucnosti konečně uslyšíte veškeré informace. Takže hej, už to přichází. Připravte se. Je to na obzoru," řekl Aaron Webber ze Sega PR. 

Vím, že to zmiňuji snad u každé druhé novinky, ale s blížící se E3 je asi jasné, kdy k samotnému odhalení dojde. Podle Webbera to nebude jejich jediná předvedená hra na E3. 

K tomu se přidal i CEO Haruki Satomi, který se podělil o informace ohledně práce studia Yakuza. Měli by dělat na zbrusu nové značce. Moc bych ale nespoléhal, že zrovna tento projekt bude odhalen vzhledem k oznámení remaků Yakuzy 3 - 5. Ale během E3 se může stát opravdu cokoliv.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama