SEGA potvrzuje remastery Yakuzy 3 - 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SEGA potvrzuje remastery Yakuzy 3 - 5

SEGA potvrzuje remastery Yakuzy 3 - 5

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 5. 2018 09:35 3
Reklama

Série Yakuza u nás sice nepožívá takového věhlasu, šestý díl ale přilákal značné množství zvědavců, kteří by se teď rádi seznámili se zbytkem příběhů Kazumy Kiryu. Dobrou zprávou je, že vydavatelství SEGA svou sérii drží při životě a kromě prequelu s podtitulem Zero jsme se dočkali už dvou remaků prvních dílů. Ty původně vyšly na PlayStation 2 a dlouho se spekulovalo o tom, zda se na aktuální generaci podívá i třetí, čtvrtý a pátý díl, tedy ty, které vyšly na minulou generaci konzolí od Sony. A z Japonska přicházejí dobré zprávy.

Zmíněné tři díly se totiž taktéž dočkají svých remasterů. S touto informací přišel magazín Weekly Famitsu. Vypadá to ale, že se hry nedočkají takové péče, jako tomu bylo v případě Kiwami 2, která na západě vyjde letos v létě. Neměli bychom tedy očekávat remake a využití Dragon Enginu, který se prvně objevil v Yakuze 6 a využívá jej právě i remake druhého dílu, namísto toho dostane trojice her z PS3 poměrně standardní péči v podobě zvýšeného rozlišení a framerate.

Remaster Yakuzy 3 vyjde v Japonsku 9. srpna letošního roku. Čtvrtý díl bude následovat na podzim, na jaře pak vyjde remaster pětky. Západní hráči si samozřejmě na vydání budou muset počkat, termíny v tuto chvíli známé nejsou. Dle zkušeností s ostatními díly je ale jasné, že se jich dříve či později dočkáme také. Třetí díl se bude prodávat za 3990 jenů, v přepočtu tedy něco málo pod 800 korun. Kromě hry bude v balení přítomen i kód na stažení digitálního soundtracku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama