Agony nabídne "arkádový" herní režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agony nabídne "arkádový" herní režim

Agony nabídne "arkádový" herní režim

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 5. 2018 15:47 3
Reklama

Pekelnický horor Agony od polského studia MadMind vyhlížíme s očekáváními a zvědavostí. Přeci jen vývojáři slibují pořádnou porci bezuzdné kontroverze, která se na PC navíc nedočká pražádné cenzury. Otázkou ale zůstává, jestli právě tohle nebude na celé hře to nejzajímavější. Pokud se na Agony těšíte, možná vás potěší následující zpráva.

Vývojáři totiž oznámili, že jejich titul dostane kromě běžného příběhového režimu ještě jeden navíc. Takzvaný Agony Mode bude prakticky dalším stupněm obtížnosti a přidá do hry procedurálně generované komnaty, které by měly bez slitování otestovat hráčovy schopnosti. V těchto labyrintech, zbudovaných z lidských kostí nebo ledu budete narážet na náhodné úkoly i výzvy.

V rámci tohoto režimu si budete moci zvolit pohlaví hlavní postavy, hra končí ve chvíli, kdy vám váš hrdina/hrdinka zemře a spočítá výsledné skóre. To si  budete následně moci porovnat s ostatními hráči v globálním žebříčku. A pokud se vám podaří dojít až na konec generované úrovně a dostat se do tajemstvím zahalené Rudé místnosti, budete moci nahrát další bonusové body tím, že se rozhodnete pokračovat, případně si celý dosavadní postup projít v roli sukuby.

Agony vychází 29. května na PC, PS4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama