Vampyr je hotový, vydání už nic nebrání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampyr je hotový, vydání už nic nebrání

Vampyr je hotový, vydání už nic nebrání

David Plecháček

David Plecháček

21. 5. 2018 10:50 10
Reklama

Po Life is Strange se vývojáři ze studia Dontnod pustili do svého výpravného eposu Vampyr. Až nás samotné při pohledu zpět do minulosti překvapilo, kdy se o novince poprvé začalo veřejně hovořit. První zmínka pochází už z konce ledna roku 2015. Tato více než tříletá společná cesta konečně dochází ke svému konci, Vampyr za pár týdnů vychází a hra je definitivně hotová.

Rok 1918 sice pro celý svět znamenal konec první velké války, ale místo úlevy na některé obyvatele dopadla španělská chřipka. Španělská chřipka sice zdaleka neznamenala nevyléčitelnou nemoc, nebo nemoc, na níž člověk za každou cenu zemře, ale i tak se počet obětí mezi lety 1918 a 1920 vyšplhal někam mezi 50 a 100 milionů obyvatel celého světa.

Nemocným lidem se pochopitelně snažili pomoci i všichni doktoři, včetně Jonathana Reida, hlavního protagonisty Vampyra. Ten je po konci války napaden neznámým stvořenín a proměněn v upíra. Jako doktor tak na jednu stranu chce lidem pomáhat, na stranu druhou se jimi ale jako upír musí živit. Epidemií zmítaný Londýn je ale poměrně vhodným prostředím, jak za sebou zametat stopy, nicméně bude jen na vás, jak se k této delikátní situaci postavíte.

Vydání samotné hře už nic nebrání. Dle Twitteru je vše hotovo a Vampyr je tzv. Gold. My už pomalu vyhlížíme, kdy se novinka dostaví k nám do redakce, abychom vám co nejblíže k 5. červnu dali echo, zda se Francouzi opět strefili do černého. Vampyr si ve všech verzích můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama