TES:O Summerset v předběžném přístupu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TES:O Summerset v předběžném přístupu

TES:O Summerset v předběžném přístupu

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

21. 5. 2018 15:29
Reklama

Jeden z nejhezčích fantasy herních světů bude zajímavější než kdy dříve. The Elder Scrolls Online totiž právě obdržel rozšíření Summerset, které je dostupné v rámci předběžného přístupu na PC a Macu. Konzolisté si však budou muset počkat až do 5. června, kdy DLC dorazí na PlayStation 4 a Xbox One.

Po více než roce od vydání DLC Morrowind tak máme další příležitost užít si novou kapitolu z jedinečného světa TES:O. Královna Ayrenn otevřela hranice ostrovu Summerset všem cizincům, avšak nepřátelé a síly Deadricu toho využili a utkali vlastní temné plány. Proto je zapotřebí posbírat veškeré spojence a postavit se zlu na odpor. Za každou cenu musíme zachránit ostrov, všechny jeho obyvatele a v nepolední řadě i antickou historii. Jde přece jen o domov vznešených elfů. V novém příběhu narazíme i na dobře známé postavy jako je třeba Razum-dar a nový craftovací systém nám zase umožní vytvářet ty nejzajímavější šperky včetně prstenů a náhrdelníků.

Bujná příroda v kombinaci s naprosto nádhernými městy, to není ráj, ale elfský ostrov Summerset jakožto zbrusu nová lokalita. I zde na nás čekají překvapení v podobě všelijakých monster, zapomenutých ruin, dungeonů ale i skrytá temnota. Nakonec narazíme i na 350 let starý řád Psijic, do kterého se sami můžeme zapojit. Jde o skutečné mistry magie, kteří nám odhalí řadu nových skillů, jež nám umožní ovládat dokonce i samotný čas.

Spolu s vydáním předběžného přístupu jsme se také dočkali cinematic traileru. Jako obvykle u TES:Online, i tentokrát nás potěší špičková kvalita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama